Kunta-app

Paranna asukkaiden ja turistien digitaalista palvelua

ALL-in NYT! – mobiilisovellus palveluiden ja tapahtumien paikantamiseen

Ratkaisuun sisältyy Android- ja iOS-pohjaiset kännykkä-applikaatiot sekä taustajärjestelmä, jolla on helppoa ylläpitää tietoa sekä yksityisten palveluiden että julkisten palveluiden sijainnista ja aukioloajoista sekä niiden ajankohtaisia tiedotteita. Hakutoiminto mahdollistaa liikkeiden ja palveluiden hakemisen määritetyistä liiketilaluokista. Edelleen, kaupunkilaisen ja matkailijan on helppoa katsoa esimerkiksi uimahallin aukioloaika ja esim. milloin siellä on tarjolla ryhmäliikuntaa. Tilaajan niin halutessa, palvelu on mahdollista myös avata yksityisen sektorin toimijoille, kuten kauppakeskuksille tai urheiluseuroille.

Sovelluksen lisäarvo kuluttajille on yksityisten ja julkisten palveluiden löytyminen kattavasti samasta paikasta. Yksityisten palveluiden kattavuus perustuu kerättyyn ja päivitettyyn tietokantaan, joka ei ole sidoksissa yrityksiltä perittäviin markkinointimaksuihin – ALL-in NYT! -sovelluksesta löytyy pieninkin ompelimoyritys halutulta alueelta. Offline -toiminnallisuus mahdollistaa esimerkiksi turistien käyttää tapahtumakarttaa ilman mobiilidataa matkapuhelimessaan. Sovelluksissa on monikielituki, jota on mahdollista laajentaa nykyisten suomen, ruotsin, englannin ja espanjankielistä laajemmaksi tulevaisuudessa.

Tilaaja voi halutessaan määrittää eritasoisia palvelutasoja yritysten näkyvyydelle, esim. markkinointikampanjat maksullisina tai esim. kaupunkikeskustayhdistyksen jäsenyyteen perustuen.

Kyseinen applikaatio on mahdollista tuottaa haluttaessa kaupungin omalla nimellä ja logoilla. Tuote on käytössä jo nyt mm. Dubaissa sekä Malagassa ja sitä on tuotekehitetty yhdessä Intelin SmartCity hankehenkilöstön kanssa.