Kuntalaispalaute

Yhdistetty palauteväylä yrityksille ja hallintoon

Palautetta kaupungilla liikkuvilta 24/7

ALLI NYT! Mobiili-applikaatioon on mahdollista lisätä palauteväylä, jolla asiakas (kuntalainen/turisti) voi antaa palautetta julkisten sekä yksityisten palveluiden käytössä koetusta palvelusta. Tuote mahdollistaa ensi kertaa että pienilläkin yrityksillä on mahdollisuus suoraan digitaaliseen sekä mobiiliin asiakaspalautteeseen ja sitä kautta toimintansa kehittämiseen. Palauteväylä on asukkaalle helppokäyttöinen ja nopea väylä – se perustuu kysymysvalikkoon, joka johtaa sujuvasti lopulliseen palautekenttään.

Haluttaesa palauteväylä on mahdollinen ottaa käyttöön myös kaupungin hallinnon toimijoille kullekin suoraan suunnattuna, mm. liikuntatoimeen, terveydenhuoltoon, kirjastotoimeen tai kaavoitukseen. Palauteväylä mahdollistaa suoran ja nopean palautteen kaupungin palveluista.

Palauteväylästä vastaanotetut vastaukset on mahdollista pisteyttää “kriittisyytensä” mukaan, jolloin eri toimialojen palvelun laatua voidaan verrata, seurata sekä kehittää.

Palauteväylä on teknisesti valmis tuote, joka räätälöidään yksilöllisesti organisaation tarpeisiin sopivaksi. Kuntalaisten palautekanavatuote on kehitetty yhteistyössä Intelin IoT osaston kanssa Dubain SmartCity hankkeeseen.

Kuntalaispalautetuote voidaan ottaa käyttöön ilman Kunta-app tuotetta, mutta yhteenliitettynä ne tuottavat suurimman arvon paitsi käyttäjille, myös palautteen vastaanottajille.